Munkaruha, munkaruházat gyártás és forgalmazás
Munkaruha, munkaruházat gyártás és forgalmazás

magyar termek

Full Service

Önnek is csak fejfájást okoz a munkaruhák, védőeszközök és pólók beszerzése kollégái, munkatársai számára? 

  • Nem tudja pontosan mire is lenne szükség, hogy megfeleljen a munkavédelmi előírásoknak de az üzletben az eladó nem tud segíteni?
  • Nem tudja  ,hogy a munkavégzésükhöz milyen anyagú munkaruha a legmegfelelőbb?
  • Nem szeretne azon agyalni melyik kollégának milyen méret lesz a jó?
  • Ha nem lett jó a méret mehet vissza kicserélni?
  • Szeretne rá céglogót de azt máshol tudják csak megoldani?
  • Garanciális probléma lépett fel de mindenki csak másra mutogat?

Kiszámolta már, hogy mennyi időbe, energiába és pénzbe kerül ez önnek illetve vállalkozásának?

Mi ezeket szeretnénk önnek megspórolni azzal, hogy  komplex megoldást nyújtunk
ezekre a problémákra úgy, hogy közben ki sem kell lépnie az irodából.

 

Amit nyújtani tudunk önnek:

Ha nem tudja pontosan vagy csak nem biztos benne semmi baj, nem lehet mindenki  munkavédelmi szakember. Kollégáink több éves tapasztalat alapján segítenek kiválasztani cége munkaköréhez leginkább alkalmas munkaruhákat és védőeszközöket.

Személyes felkeresés, amennyiben jobban szereti a személyes megbeszéléseket, kollégánk személyesen ellátogat önhöz egy előre megbeszélt időpontban, hogy mindenben segítségére legyen a munka- és védőruházat terén. ( ez a szolgáltatásunk csak abban az estben érhető el ha legalább 10 kollégáját szeretné ellátni védőeszközzel illetve munkaruhával)

Gyors árajánlat adás, a több-kevesebb elvén ami ebben az esetben azt jelenti, hogy minél több fajta terméket rendel tőlünk annál nagyobb kedvezményt biztosítunk az amúgy is kedvező árainkból.

Díjmentes méretsor, hogy ne legyen a méret zsákbamacska, megszabadítjuk a szenvedéstől ami a megfelelő méret kitalálásával jár, mivel díjmentesen méretsort biztosítunk melyeket kollégái nyugodtan felpróbálhatnak így nem lesz a méret zsákbamacska.

Igény szerint egyedi munkaruha legyártása cége arculatára szabva ha szeretné, hogy céged kitűnjön a tömegből akkor lehetősége van munkatársait egyedi színösszeállítású munkaruhába öltöztetni, amit cége arculatára szabva készítünk el és a munkavégzéshez igazítva „szerelünk” fel. ( ez a szolgáltatásunk egyszeri fazononként minimum 10 db. munkaruha megrendelése esetén érvényes)

Feliratozási lehetőség, a munkaruhákat cége logójával illetve igény szerint felirattal látjuk el, ami történhet hímzéssel vagy szitanyomással. Nem gond ha a logó nem áll rendelkezésre vektoros formában elég csak egy ".jpeg, .jpg, .png" formátum, a többit mi megoldjuk.

Méret szerinti csomagolás: igény szerint a megrendelt termékeket név szerint csomagoljuk le, ezzel időt spórolunk, megkönnyítjük a kiosztást és minimálisra csökkentjük az ezzel járó stresszt és ezért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel.

Minden jó ha a vége jó: a név szerint lecsomagolt termékeket cége telephelyére vagy egy előre megadott címre szállítjuk személyesen vagy futárszolgálat segítségével.

6 hónap garancia : termékeinkre 6 hónap teljes körű garanciát vállalunk amennyiben a termék rendeltetésszerűen volt használva csak küldje vissza nekünk, a többit mi elintézzük.

 

Ilyen egyszerűen is meg lehet oldani a beszerzést illetve az esetleges garanciális problémákat, könnyedén, stresszmentesen és nem utolsó sorban extra kedvezményekkel.

Ha felkeltettük érdeklődését, nincs is más tennivalód mint az alábbi elérhetőségeink bármelyikén felvenni velünk a kapcsolatot;

 

Telefonszám: +36-70/321-1508

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fontos!

Amennyiben e-mailben veszi fel velünk a kapcsolatot kérjük mindenképp írja bele a levélbe a telefonszámátt amin kollégáink kereshetik illetve -ha van  ilyen- akkor egy időpontot, hogy hány órától hány óráig hívhatjuk.

Ezután kollégáink felveszik az adatokat illetve felmérik az igényt és átadják üzletkötő kollégáink egyikének aki keresni fogja egy előre megbeszélt időpontban, hogy mindent konkrétan átbeszélhessenek.

Önnek csak ennyi dolga lesz, a többit mi elintézzük.

Köszönjük ha megtisztel minket bizalmával és reméljük minél előbb partnereink széles körében tudhatjuk Önt is.

Üdvözlettel:

Csősz Balázs 
ügyvezető