kényelmi szolgáltatás

Önnek is fejfájást okoz a munkaruhák, védőeszközök és pólók beszerzése alkalmazottjai, munkatársai számára?

 • Nem tudja pontosan mire is lenne szükség, hogy megfeleljen a munkavédelmi előírásoknak de az üzletben az eladó nem tud segíteni?
 • Nem tudja, hogy a munkavégzésükhöz milyen anyagú munkaruha a legmegfelelőbb?
 • Nem szeretne azon agyalni, hogy melyik kollégának milyen ruhaméret lesz a jó?
 • Ha nem lett jó a méret, mehet vissza az üzletbe kicserélni?
 • Szeretne ruháira céglogót, feliratot de azt csak újabb utánjárással egy másik üzletben tudják megoldani?
 • Garanciális probléma lépett fel, de mindenki csak a másikra mutogat?

Kiszámolta már, hogy mennyi időbe, energiába és pénzbe kerül ez önnek illetve vállalkozásának?

Mi ezeket szeretnénk Önnek megspórolni azzal, hogy komplex megoldást nyújtunk ezekre a problémákra úgy, hogy közben ki sem kell lépnie az irodából.


Amit nyújtani tudunk Önnek:

 • Ha nem tudja pontosan, vagy csak nem biztos benne semmi baj, nem lehet mindenki munkavédelmi szakember. Kollégáink több éves tapasztalat alapján segítenek kiválasztani cége munkaköréhez leginkább alkalmas munkaruhákat és védőeszközöket.
 • Személyes felkeresés, amennyiben jobban szereti a személyes megbeszéléseket, kollégánk személyesen ellátogat önhöz egy előre megbeszélt időpontban, hogy mindenben segítségére legyen a munka- és védőruházat terén. (ez a szolgáltatásunk a megrendelés nagyságától függően vehető igénybe)
 • Gyors árajánlat adás, a több-kevesebb elvén ami ebben az esetben azt jelenti, hogy minél több fajta terméket rendel tőlünk, annál nagyobb kedvezményt biztosítunk az alapjában is kedvező árainkból.
 • Díjmentes méretsor, hogy ne legyen a méret zsákbamacska. Megszabadítjuk a szenvedéstől ami a megfelelő méret kitalálásával jár, mivel díjmentesen méretsort biztosítunk melyeket kollégái nyugodtan felpróbálhatnak így nem lesz a méret zsákbamacska. (ez a szolgáltatásunk a megrendelés nagyságától függően vehető igénybe)
 • Igény szerint egyedi munkaruha legyártása cége arculatára szabva. Ha szeretné, hogy cége kitűnjön a tömegből, akkor lehetősége van munkatársait egyedi színösszeállítású munkaruhába öltöztetni, amit cége arculatára szabva készítünk el és a munkavégzéshez igazítva „szerelünk” fel. (ez a szolgáltatásunk egyszeri fazononként minimum 10 db. munkaruha megrendelése esetén érvényes).
 • Feliratozási, logózási lehetőség. A munkaruhákat cége logójával ill. igény szerint felirattal látjuk el, ami történhet hímzéssel, transzfer eljárással vagy szitanyomással. Nem gond ha a logó nem áll rendelkezésre vektoros formában, elég egy jó minőségő, nagy méretű általános képformátum, a többit mi megoldjuk.
 • Méret szerinti csomagolás, melynek során igény szerint a megrendelt termékeket a kollégáinak név szerint csomagoljuk le, ezzel időt spórolunk Önnek és megkönnyítjük a kiosztást mellyel minimálisra csökkentjük az ezzel járó stresszt és időt. Ezért a szolgáltatásért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel, csak kérnie kell.
 • Minden jó ha a vége jó. A név szerint lecsomagolt termékeket cége telephelyére vagy egy előre megadott címre szállítjuk személyesen vagy futárszolgálat segítségével. (csak magyarországi címre szállítunk).
 • Saját gyártású termékeinkre 6 hónap teljes körű garanciát vállalunk amennyiben a termék rendeltetésszerűen volt használva.

Ilyen egyszerűen is meg lehet oldani a beszerzést illetve az esetleges garanciális problémákat.

Könnyedén, stresszmentesen és nem utolsó sorban; extra kedvezményekkel!


FONTOS!

Amennyiben e-mailben veszi fel velünk a kapcsolatot, kérjük mindenképp írja bele a levélbe a telefonszámát amin kollégáink kereshetik.
Ezt követően kollégáink felveszik az adatokat illetve felmérik az igényt és átadják üzletkötő kollégáink egyikének aki keresni fogja egy előre megbeszélt időpontban, hogy mindent konkrétan átbeszélhessenek.
Önnek csak ennyi dolga lesz, a többit mi elintézzük.

Köszönjük ha megtisztel minket bizalmával és reméljük minél előbb partnereink széles körében tudhatjuk Önt is.

A tájékoztatás nem jelent közvetlen ajánlatot.

A részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva!