Derekas nadrágok

Minden igényt kielégítő derekas nadrágok. Funkcionalitás, kényelem, kiváló ár-érték arány.
Minden igényt figyelembevéve, körültekintően megtervezett modelljeink szinte bármelyik munkaterületen felhasználhatóak.
A kiváló minőségű alapanyagoknak és a professzionális varrásnak köszönhetően, munkaruháink megbízhatóan teljesítenek a könnyűipar, mezőgazdaság, szállítmányozás, építőipar, élelmiszeripar, egészségügy, vendéglátás, stb. területén.

Sorrend:
Sorrend:

A folyamatos innovációnak, technikai- és technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően, derekas nadrágjaink állják a kihívást a legújabb követelményekkel szemben is.
Professzionális, magas szintű szakmai tapasztalattal bíró szakértői csapatunk lelkiismeretesen dolgozik azon, hogy Ön és kollégái mindig maximálisan megelégedve használhassák termékeinket.
Ha Ön nincs megelégedve a tucattermékekkel és egyediséget, minőséget, megbízhatóságot és nem utolsó sorban hazai terméket szeretne vásárolni, akkor válasszon a Revanstex Kft. munkaruháiból.
Több mint egy évtizedes, a hazai munkaruha gyártásban eltöltött idő elég tapasztalatot adott ahhoz, hogy az egyedileg legyártott termékeinkről bátran állíthassuk; a legjobb választás!
Többszáz visszatérő hazai és külföldi partnerünk és a több százezer legyártott munkaruha elég bizonyíték arra, hogy termékeink méltán népszerűek.
Derekas nadrágjaink mind anyagminőségben, mind színben szinte végtelen számban variálhatóak.
Cége nevét, logóját, feliratokat és egyéb jelzéseket is elhelyezünk a nadrágokon.
Ezt szitázással, transzfernyomással vagy hímzéssel is megtudjuk oldani, csak Önön múlik, hogy mit szeretne.
Egyedi munkaruháink gyártásához szolgáltatásként kapcsoltuk a méretezést, ezzel elkerülhető az, hogy nem a megfeleleő méretű nadrágot kapja meg a megrendelő.
A méretezésnél rögzített adatok alapján a gyártást követően a derekas nadrágokat névre szólóan csomagoljuk, így mindenki azt a méretet kapja meg, mint amit felpróbált a méretezésnél.
A gyártási határidőt nagyban befolyásolja a megrendelt munkaruhák darabszáma és a már folyamatban lévő gyártások száma.
A legtöbben a munakruha beszerzést az év végére ill. az év elejére halogatják, így feltorlódhatnak a megrendeléseink, ezáltal a szokásosnál hoszabb határidővel tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.
Ön ne álljon be ebbe a hosszú sorba. Szakértő-, segítőkész kollégáink az év minden időszakában várják az Ön jelentkezését.
Előzetes felmérések alapján, személyreszabva összeállított korrekt árajánlatunk egészen biztosan elnyeri majd a tetszését.
A fent leírtakat figyelembe elmondhatjuk, hogy cégünk a hosszútávú kapcsolatokra alapozva, a partnereknek nyújtott teljeskörű szolgáltatásokban hisz és ezért megbízható, rugalmas beszállítóként beszélnek rólunk elégedett ügyfeleink.