Munkaruha, munkaruházat gyártás és forgalmazás
Munkaruha, munkaruházat gyártás és forgalmazás

magyar termek


Kényelmi Szolgáltatásunk Vállalkozásának

Most stresszmentesen intézheti munkaruha illetve védőeszköz beszerzéseit amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat.

Miért érdemes ezt az opciót választania?

1.,Szolgáltatásunkért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel!

2.,Egyedi munkaruha egyedi megjelenés:

- cégünk fő profilja az egyedi munkaruhák gyártása a partnerek igénye szerinti egyedi színösszeállításban illetve egyedi igények szerint.

3.,Személyes kapcsolattartás:

-Mi hiszünk a személyes kapcsolattartás erejében,ezért szinte minden Partnerünkkel személyesen tartjuk a kapcsolatot. Ezért Önnek nem kell egy ismeretlen ügyfélszolgálatost hívogatnia ha esetleg a későbbiekben bármilyen garanciális problémája merülne fel, csak tárcsázza  a személyes kapcsolattartóját és ő máris orvosolja az esetleges problémát!

4.,Nem kell boltról-boltra, cégtől-céghez szaladgálnia:

-Megoldjuk Ön helyett mivel kedvező árainkkal és rugalmas kiszállítási kondícióinkkal ezt egy helyről megoldhatja ezzel időt és pénzt megspórolva.

5.,Hogy ne legyen a méret zsákbamacska: 

-Nincs szükség arra, hogy egy mérettáblázatot böngészve, embereket méregetve jussanak el a megfelelő méret kiválasztásáig, mivel ingyenesen méretsort biztosítunk a termékekből, hogy biztosan a megfelelőt válasszák.

6.,Logózási szolgáltatásunk:

Nem kell a megvásárolt munkaruhákat hímzőhöz vagy szitázóhoz vinnie mivel a nálunk vásárolt termékeket az Ön cégének logójával látjuk el, igény szerint szitanyomással vagy hímzéssel!

7.,Minden jó ha vége jó:

 - Nincs szükség arra, hogy a kiszállított termékeket egy napon keresztül válogassák szét, hogy melyik kollégának mit rendeltek. Amennyiben a méretek mellé megrendeléskor névlistát is kapunk, az elkészült ruhákat név szerint csomagoljuk ezzel elkerülve a kiosztáskor kialakuló stresszt és időveszteséget. És ezért a szolgáltatásunkért szintén nem számolunk fel semmilyen plusz költséget.

Összesítve:

Szolgáltatásaink igénybevételével:

egyedi megjelenést kölcsönöz cége számára,

időt,pénzt,takarít meg

sok idegességtől és felesleges futkosástól kíméli meg önmagát vagy kollégáit

az így felszabadult időben kollégái termelő munkát tudnak végezni

könnyen és egyszerűen, egy helyen intézheti esetleges garanciális ügyeit

Amennyiben Önnek minimum 5 kollégája van akiket munkaruhával illetve védőeszközzel szeretne felszerelni, nincs is más dolga csak jelentkezni nálunk az:

info@revanstexmunkaruha.hu e-mail címen vagy a 

+36-70-773-2798-as telefonszámon.

Kollégáink-igény szerint- személyesen felkeresik Önt akár saját telephelyén is.

 • VERSENYKÉPES ÁR

  A munkaruha, munkaruházat, póló, télikabát, mellény, kantáros nadrág gyártás sok előnye közül az egyik az, hogy az elkészített termékeket a munkaruha gyártó szállítja közvetlenül a felhasználókhoz, így az ára nem tartalmaz sok-sok kereskedelmi árrést. Munkaruha egyenesen a gyártótól.


 • MINDENT EGY HELYEN

  Nem kell többet órákon keresztül üzletből-üzletbe rohangálnia, hogy meglegyen az utolsó munkaruha vagy védőszemüveg is! Nálunk megtalálható minden: munkaruha, munkaruházat, bakancs, munkavédelmi cipő, mellény, télikabát, póló, hímzés, feliratozás. Munkaruha egyenesen a gyártótól.


 • VÁLASSZON FAZONT

  Térdelni, járni, vagy egész nap hajladozni nem lehet ugyan olyan munkaruhában vagy munkavédelmi cipőben! A kényelem nem elhanyagolható szempont! Jól bejáratott munkaruha fazonokkal és a megrendelő elképzeléseivel lesz tökéletesebb a komfortérzet. Munkaruha egyenesen a gyártótól.


 • VÁLASSZON SZÍNT

  Napjainkban egy vállalkozás értékességét jelentős mértékben befolyásolja a vállalkozásról alkotott kép. Ha a munkaruha, munkaruházat illeszkedik a cég megjelenéséhez, az növeli a piacképességet. Munkaruha, póló, télikabát, mellény, bakancs és munkavédelmi cipő minden választékban és színben.